Video Aleşii se plâng că în Parlament nu se iau destule măsuri de precauţie, iar ei sunt zilnic expuşi

  • Parlamentarii sunt nemulţumiţi de măsurile de prevenţie luate în Casa Poporului
  • 465 de aleşi şi alte câteva mii de angajaţi lucrează în Palatul Parlamentului
  • Dezinfectantul a fost înlocuit cu spirt, deşi doctorii spun că acesta nu ajută la combaterea virusului
304 afișări

Te simţi vulnerabil în faţa coronavirusului? Şi parlamentarii tăi, la fel. Se plâng că în Parlament nu se iau destule măsuri de precauţie, iar ei sunt zilnic expuşi. Unii chiar au fost nevoiţi să-şi cumpere singuri sticluţe cu dezinfectant, ca orice român de rând.

Claudiu Năsui, USR: ”Nu mă simt în siguranţă. Cred că este o bombă cu ceas. Este o chesiune de zile, săptămâni, până când epidemia va atinge şi foarte mulţi parlamentari.”
 
Lucian Iliescu, PMP: În afară de un dozator de săpun lichid şi în afară că s-a vorbit de dezinfectarea bilelor nu s-a luat nicio măsură”
 
Cristian Seidler, USR: „În această clădire, ca să ştie toţi cei care ne privesc şi ne ascultă, lucrează în jur de 3000 de oameni.”
 
Cele mai mari emoţii le-au avut parlamentarii la şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu. Ar fi trebuit să se adune la un loc cam 465 de oameni. Lucian Iliescu, deputat PMP, a cerut un termoscanner, dar solicitarea lui a rămas în aer. Aşa… cam ca celelalte documente care ajung în Parlament
 
Conducerea Parlamentului a luat zilele acestea o serie de măsuri, ca să-i protejeze pe aleşi. Sălile de şedinţe au fost dezinfectate, iar pe holuri se găsesc sticle cu spirt sau dezinfectant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici