O nouă ţară din UE anunţă carantină parţială pentru luna noiembrie.Circulaţia interzis după ora opt seara

  • În toată luna noiembrie va fi carantină parţială în Austria
  • Restaurantele, barurile şi facilităţile recreative se închid
  • Austriecii nu vor putea ieşi din case între opt seara şi şase dimineaţa
1003 afișări

Luna noiembrie aduce noi restricţii şi pentru Austria. De marţi se impune carantină parţială. Noile restricţii închid restaurantele, barurile şi facilităţile recreative. Totodată, cancelarul Sebastian Kurz spune că austriecilor le va fi interzis să iasă din case între ora opt seara şi şase dimineaţa.

SEBASTIAN KURZ, cancelarul AustrieiSituaţia e clară. Dacă nu acţionăm acum, capacitatea de la Terapie Intensivă în Austria va fi depăşită, aşa cum am văzut în alte ţări. Începând de marţi, 3 noiembrie la miezul nopţii, până la finalul lunii noiembrie, va fi instaurată o a doua carantină în Austria.  Sunt conştient că mulţi dintre cei care se uita acum la televizor de acasă se gândesc “nu vreau să mai fac asta, nu mai pot. Mi-au ajuns toate restricţiile astea”. Tot ce pot să spun este că vă înţeleg. Ne afectează vieţile private tuturor în aceeaşi măsură. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici