Bilanţ negru în Marea Britanie: Record de cazuri COVID-19 şi peste 800 de decese în ultimele 24 de ore

  • Numărul de noi cazuri zilnice de coronavirus în Marea Britanie a depăşit 60.000 pentru prima dată de când a început pandemia.
  • Conform cifrelor marţi numărul persoanelor care au fost testate pozitiv a ajuns la 60.916.
  • Alte 830 de persoane au murit, faţă de 407, luni.
4525 afișări
Imaginea articolului Bilanţ negru în Marea Britanie: Record de cazuri COVID-19 şi peste 800 de decese în ultimele 24 de ore

Bilanţ negru în Marea Britanie: Record de cazuri COVID-19 şi peste 800 de decese în ultimele 24 de ore

Anglia şi Scoţia au anunţat noi măsuri de carantină, oamenilor li s-a spus să rămână acasă.

Premierul Boris Johnson urmează să ţină o conferinţă de presă la Downing Street la 19:00, ora României. I se vor alătura consilierul şef medical al guvernului, Prof. Chris Whitty, şi consilierul ştiinţific şef Sir Patrick Vallance, relatează BBC.

Numărul de noi cazuri zilnice a fost în mod constant peste 50.000 de la 29 decembrie.

În prima perioadă de vârf a pandemiei din primăvară, numărul de cazuri confirmate zilnic nu a depăşit niciodată 7.000 - totuşi, se crede că adevăratul număr de cazuri de atunci era mult mai mare, dar capacitatea de testare era limitată.

Luni, ofiţerii medicali din Marea Britanie au recomandat creşterea nivelului de ameninţare Covid la cinci - cel mai înalt nivel.

Într-o declaraţie după publicarea numărului de cazuri, directorul medical al sănătăţii publice din Anglia, Yvonne Doyle, a spus că creşterea rapidă a cazurilor este "extrem de îngrijorătoare şi va însemna, din păcate, şi mai multă presiune asupra serviciilor de sănătate".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici