Bucureştenii sunt sfătuiţi de Jandarmerie, cu o portavoce, să rămână în case. Cei care au ieşit în parcuri, certaţi de poliţie

  • Poliţiştii au mers prin parcuri şi au luat la întrebări românii care se plimbă, în loc să stea în case
  • Părinţi, copii şi bătrâni au ales să se bucure de o zi însorită şi să ignore sfatul medicilor
  • Până în prezent, în România sunt 367 de cazuri pozitive de coronavirus
  • Bucureştenii sunt sfătuiţi de Jandarmerie, cu o portavoce, să rămână în case
6592 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii sunt sfătuiţi de Jandarmerie, cu o portavoce, să rămână în case. Cei care au ieşit în parcuri, certaţi de poliţie

DE PUBLICAT Poliţiştii dojenesc românii care se plimbă prin parcuri: „Când #staiacasă rămâne la nivelul de hashtag”

Poliţiştii au mers prin parcurile din Bucureşti şi au dojenit bătrânii şi părinţii care ignoră sfatul medicilor. În loc să stea în case pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, unii părinţii, copii şi bătrâni au vrut să se plimbe prin parcuri şi să se bucure de soare.

„Când #staiacasă rămâne doar la nivelul de hashtag. Păcat!”, este mesajul Poliţiei Române postat pe Facebook. În România sunt, în prezent, 367 de cazuri pozitive cu noul coronavirus. Medicii şi autorităţile spun că pentru a preveni infectarea, trebuie să stăm în casă.

Jandarmeria a trecut la portavoce. Echipajele se plimbă cu maşina prin Bucureşti şi sfătuiesc oamenii să stea în case pentru siguranţa lor.

Mesajul lor este: „Jandarmeria vă recomandă să respectaţi sfatul autorităţilor. Orice ieşire în spaţiul public că poate pune în pericol sănătatea. Pentru siguranţa dumneavoastră, rămâneţi în casă. Vă mulţumim!”

În România sunt, în prezent, 367 de cazuri pozitive cu noul coronavirus. Medicii şi autorităţile spun că pentru a preveni infectarea trebuie să stăm în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici