Capacitatea maximă a secţiei de terapie intensivă din Târgovişte a fost atinsă. Trei pacienţi cu COVID-19 au fost transferaţi la Galaţi şi Medgidia

Trei pacienţi infectaţi cu noul coronavirus de la spitalul din Târgovişte au fost transportaţi, vineri, cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza atingerii capacităţii maxime pe terapie intensivă.

2810 afișări
Imaginea articolului Capacitatea maximă a secţiei de terapie intensivă din Târgovişte a fost atinsă. Trei pacienţi cu COVID-19 au fost transferaţi la Galaţi şi Medgidia

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a atingerii capacităţii maxime de internare pe secţiile de terapie intensivă a pacienţilor în stare gravă infectaţi cu noul Coronavirus la Spitalul din Târgovişte, trei pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia.

Decizia de transfer a pacienţilor a fost luată de Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI).

Transportul pacienţilor, intubaţi şi ventilaţi mecanic, s-a realizat cu un elicopter de tip Mi-8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, format din echipaj medical UPU-SMURD Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici