Carantina se prelungeşte în şase localităţi ale judeţului Constanţa

  • Conform Prefecturii Constanţa, INSP a avizat analizele de risc DSP pentru localităţile Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian şi Năvodari.
  • Majoritatea celor şase localităţi a intrat în carantină din 21 noiembrie.
3441 afișări
Imaginea articolului Carantina se prelungeşte în şase localităţi ale judeţului Constanţa

Carantina se prelungeşte în şase localităţi ale judeţului Constanţa

Carantina se prelungeşte în şase localităţi ale judeţului Constanţa. În cinci localităţi va mai fi carantină două săptămâni, iar într-una 7 zile. 

Conform Prefecturii Constanţa, INSP a avizat analizele de risc DSP pentru localităţile Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian şi Năvodari.

În şedinţa CJSU au fost votate propunerile de prelungire a carantinării pentru 14 zile în cinci localităţi.

Pentru oraşul Techirghiol a fost votată propunerea prelungirii carantinei zonale pentru o perioadă de 7 zile.

Majoritatea celor şase localităţi a intrat în carantină din 21 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici