Coreea de Sud confirmă 196 de cazuri noi de coronavirus şi alte 7 decese

Coreea de Sud a confirmat vineri un număr de 6.284 de cazuri de coronavirus şi 196 de cazuri noi. De asemenea, au fost raportate încă şapte decese cauzate de virus, ajungând la un total de 42 de morţi, anunţă Reuters.

483 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud confirmă 196 de cazuri noi de coronavirus şi alte 7 decese

Coreea de Sud confirmă 196 de cazuri noi de coronavirus şi alte 7 decese

Coreea de Sud a confirmat vineri un număr de 6.284 de cazuri de coronavirus şi 196 de cazuri noi. De asemenea, centrele coreene pentru combatere, control şi prevenire a bolilor au anunţat că au fost raportate încă şapte decese cauzate de virus, ajungând la un total de 42 de morţi.

India a confirmat un total de 30 de cazuri de coronavirus, a informat Ministerul Sănătăţii şi Bunăstării Familiei.

Şase cazuri au fost confirmate în Agra, în statul Rajasthan, sunt toţi apropiaţi ai primului caz raportat la New Delhi, aceştia revenind dintr-o călătorie în Italia.

Trei cazuri raportate în statul Kerala s-au recuperat şi au fost externate, a anunţat ministerul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici