Coreea de Sud rămâne sub ameninţarea coronavirusului. Autorităţile au confirmat 476 de noi cazuri

Coreea de Sud a raportat, luni. 476 de noi cazuri de coronavirus, numărul infecţiilor ajungând astfel la 4.212, relatează Reuters.

483 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud rămâne sub ameninţarea coronavirusului. Autorităţile au confirmat 476 de noi cazuri

Sursa: Profimedia Images

Cele mai multe cazuri confirmate într-o singură zi în Coreea de Sud s-au înregistrat sâmbătă, cu 813 de cazuri.

Duminică au fost confirmate alte 586, lărgind cel mai mare focar de virus din afara Chinei.

Numărul deceselor a crescut la 22, în creştere de la 20, conform Centrelor din Coreea pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (KCDC).

Dintre noile cazuri, 377 au fost detectate în oraşul Daegu, într-o clădire a unei filiale a Bisericii Shincheonji a lui Isus, unde au fost depistate majoritatea cazurilor din Coreea de Sud. Celeallte 68 de cazuri sunt din provincia vecină, Gyeongsang de Nord, a transmis KCDC.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici