CORONAVIRUS. Un oraş va testa peste 1,1 milioane de oameni, după apariţia primelor cazuri din ultimele luni

  • Oraşul vietnamez Danang intenţionează să testeze pentru coronavirus întreaga populaţie de 1,1 milioane de persoane.
  • Anunţul a fost făcut, sâmbătă, de autorităţile guvernante, relatează The Guardian.
  • 40 de cazuri noi au fost raportate, ducând totatlul infecţiilor la 586, cu trei decese.
1820 afișări
Imaginea articolului CORONAVIRUS. Un oraş va testa peste 1,1 milioane de oameni, după apariţia primelor cazuri din ultimele luni

Sursă foto: Profimedia

Majoritatea cazurilor noi sunt legate de spitalele din oraşul Danang, unde săptămâna trecută a fost detectată prima infecţie transmisă local din ultimele trei luni.

Ministerul Sănătăţii a declarat sâmbătă că, până la 1 iulie, peste 41.000 de persoane au vizitat cele trei spitale din oraş.

Oficialii medicali locali din Danang au efectuat 8.247 de teste de coronavirus în oraş începând cu 25 iulie, când a fost detectat pentru prima dată cel mai recent focar. Capacitatea de testare va fi crescută la 8.000-10.000 pe zi, au spus autorităţile guvernante.

Vietnam a detectat noi cazuri de coronavirus şi în alte oraşe, inclusiv Hanoi şi Ho Chi Minh City, toate fiind legate de vizite în Danang.

Între timp, autorităţile capitalei, Hanoi a declarat sâmbătă că a efectuat în jur de 49.000 de teste începând de joi, după ce oraşul a comandat teste în masă pentru toţi oamenii care s-au întors recent din popularul oraş turistic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici