COVID-19 la vârful Austriei. Cancelarul Karl Nehammer, nevoit să muncească în izolare

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi este în izolare, anunţă Guvernul de la Viena, conform publicaţiei Die Presse.

580 afișări
Imaginea articolului COVID-19 la vârful Austriei. Cancelarul Karl Nehammer, nevoit să muncească în izolare

Karl Nehammer

Karl Nehammer a avut contacte miercuri cu un membru al echipei de securitate care este bolnav de COVID-19. Vineri, testul efectuat de cancelarul Austriei a avut rezultat pozitiv.

Conform Guvernului Austriei, cancelarul Karl Nehammer se simte bine, nu are simtome şi îşi desfăşoară activitatea din reşedinţa oficială.

"Nu există niciun motiv de preocupare, mă simt bine", a transmis Karl Nehammer.

"Apelul meu este în continuare de a vă vaccina, de a face doze suplimentare, acestea vă protejează, cel mai probabil, de o evoluţie gravă", a subliniat cancelarul Karl Nehammer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
austria,
politică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici