COVID-19: Statul Washington se pregăteşte de valul patru

  • Statul Washington s-ar putea confrunta cu al patrulea val, spune guvernatorul Jay Inslee
  • Acesta le-a cerut cetăţenilor să se vaccineze cât mai repede şi să evite spaţiile închise
  • Sunt peste 1.000 de cazuri de COVID-19 pe zi în statul american Washington
695 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Statul Washington se pregăteşte de valul patru

Washington se pregăteşte de valul patru

Un al patrulea val de Coronavirus ar urma să lovească statul Washington, avertizează guvernatorul Jay Inslee. Prin urmare, el le-a cerut oamenilor să se vaccineze cât mai repede şi să evite cât mai mult spaţiile închise.

Restricţii mai dure au fost deja introduse în mai multe zone ale statului Washington.

„Cazurile au crescut la peste 1.000 pe zi, de la 700 pe zi în februarie. Deci, din păcate, există o dovadă puternică a unui al patrulea val care se poate dezvolta în statul Washington. Nu putem şi nu vom aştepta până când acel val ne va înghiţi. Trebuie să împiedicăm acest lucru în statul Washington”, a declarat Jay Inslee.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici