FCSB, decimată de Covid-19. Patronul Gigi Becali se opune vehement vaccinării

  • Jumătate de echipă a intrat în izolare, după apariţia unui focat de Covid la vicecampioana României.
  • Procentul de vaccinare la formaţia de fotbal bucureşteană este extrem de redus, circa 10%.
  • La CS Universitatea Craiova, toţi fotbaliştii şi antrenorii s-au imunizat, în frunte cu patronul Rotaru.
2356 afișări
Imaginea articolului FCSB, decimată de Covid-19. Patronul Gigi Becali se opune vehement vaccinării

Fotbaliştii FCSB se luptă cu pandemia

După apariţia cazurilor de Covid la FCSB, vicecampioana din Liga 1 are mari probleme de lot. Antrenorul Edi Iordănescu este deja în carantină, la fel toţi secunzii şi colaboratorii săi.

FCSB trebuie să găsească un om de lângă echipă pe care să îl desemneze la cârma echipei.

Fotbaliştii Cătălin Straton, Sorin Şerban, Iulian Cristea, Andrei Cordea, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu şi Adrian Şut sunt, la rândul lor, în izolaţi. 

„Să mă împuşte şi nu fac vaccinul”

Totul are loc pe fondul deciziei lui Gigi Becali de a refuza, în nume propriu, vaciinarea. Mai puţin de 10% dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinaţi.

„Nu sunt stăpân de sclavi. Nu i-am obligat, fiecare face ce vrea. Ei mi-au cerut părerea, să le explic de ce am spus că vreau să mor decât să fac vaccin! Nu vă mai zic şi vouă ce le-am răspuns. Oamenii fac ce vor, numai că ei au înţeles de ce nu mă vaccinez eu.

Nu poate nimeni să ne oblige să băgăm o substanţă în noi! Să mă împuşte şi tot nu fac vaccinul! După vreo doi ani o să vedem cine va ura sănătate cui”, a declarat Becali.

FCSB riscă să nu poată alinia o formulă de echipă competitivă pe „Arena Naţională” din Capitală, sâmbătă, de la ora 20.30, când o înfruntă pe nou-promovata CS Mioveni, în etapa a 12-a a primei divizii fotbalistice din România.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici