Fratele unei vedete din NFL este blocat în România din cauza pandemiei de coronavirus. SUA a interzis accesul călătorilor din Europa

  • Jucătorul american Kerron Johnson a rămas blocat în România de mai bine de două luni
  • Kerron Johnson nu şi-a putut achiziţiona bilet de avion din cauza faptului că toate zborurile către SUA sunt anulate
  • Statele Unite au restricţionat accesul călătorilor europeni din motive de siguranţă pe fondul pandemiei de coronavirus
234 afișări
Imaginea articolului Fratele unei vedete din NFL este blocat în România din cauza pandemiei de coronavirus. SUA a interzis accesul călătorilor din Europa

Sursa foto: profimedia

Incapabil să-şi rezerve un zbor pentru a se întoarce acasă, jucătorul american de baschet Kerron Johnson a rămas blocat în România de mai bine de două luni. Soţia sa însărcinată în 8 luni îl aşteaptă la reşedinţa din Huntsville, Alabama, după un sezon dezastruos petrecut în România. Din cauza restricţiilor de călătorie impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, jucătorul face apeluri disperate către Ambasada SUA din Bucureşti pentru a reuşi să ajungă la timp să asiste la naşterea primului său copil.

Kerron este fratele vedetei NFL de la Detroit Lions, Kerryon Johnson. Pandemia a lovit în plin competiţiile sportive de pe mapamond, iar Liga Naţională nu face excepţie. Jucătorul american de baschet nu şi-a mai văzut soţia de la ziua îndrăgostiţilor.

„S-a ajuns în punctul în care accept faptul că nu va putea fi prezent la naştere”, a declarat telefonic Gina Johnson.

Gina este însoţitoare de zbor pentru American Airlines şi a încercat în zadar să aranjeze ca soţul ei să se întoarcă acasă. Atunci când a luat legătura cu Ambasada SUA din Bucureşti, lipsa de empatie a autorităţilor, birocraţia şi răspunsurile telegrafice nu au oferit o soluţie pentru a rezolva situaţia prin care soţii Johnson trec.

Problema lui Johnson este similară cu a altor jucători de pe continent, care au rămas blocaţi peste tot prin Europa. Statele Unite au interzis accesul călătorilor, inclusiv al propriilor cetăţeni. Această măsură a fost luată pentru a stopa extinderea Covid-19 în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici