Mai mulţi lideri mondiali s-au îmbolnăvit de COVID-19. Cum se protejează politicienii României de noul virus

  • Nici cel mai protejat om de pe planetă, Doland Trump, nu a scăpat de COVID-19
  • Mai mulţi lideri mondiali au avut COVID-19: Lukashenko, Bolsonaro, Duda
  • Preşedintele Klaus Iohannis a spus că nu a fost nevoie să se testeze vreodată
  • Premierul Ludovic Orban merge într-o deplasare în una din cele mai afectate ţări din UE
595 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi lideri mondiali s-au îmbolnăvit de COVID-19. Cum se protejează politicienii României de noul virus

Mai mulţi lideri mondiali s-au îmbolnăvit de COVID-19. Cum se protejează politicienii României de noul virus

Ai văzut că virusul nu-i ocoleşte nici pe cei mai puternici. Trump, cel mai protejat om de pe planetă, nu a scăpat de COVID-19. Nici Boris Johnson, Alexandr Lukashenko, Prinţul Albert II de Monaco, Andrzej Duda sau Jair Bolsonaro. În timp ce Donald Trump şi apropiaţii de la Casa Albă se testează regulat, dar tot au contractat virusul, ai noştri au scăpat. Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu s-a testat niciodată. Poate liderii de care ţi-am zis mai sus pot învăţa de la preşedintele tău.

Klaus Iohannis, Preşedintele României: Nu m-am testat, fiindcă nu am fost în contact cu nici o persoană bolnavă. Eu port mască la toate întâlnirire, după cum vedeţi, păstrez distanţa şi evit participarea la evenimente aglomerate.

Care este secretul premierului Ludovic Orban? Are deplasări săptămânale în ţară. Ba chiar, luni şi marţi merge în vizită în una din cele mai afectate ţări din Europa. Se întâlneşte cu omologul său francez, Jean Castex, şi mai mulţi oficiali, în Franţa. Întâlnirea va fi, bineînţeles, cu reguli speciale.

Au fost şi reprezentanţi de-ai tăi care s-au îmbolnăvit de COVID-19: Mihai Chirica, Robert Negoiţă, Florina Presadă. Parlamentarul PNL Vergil Chiţac a fost primul dintre ei. Mai apoi, toţi miniştrii s-au izolat. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a stat şi el în casă, de teama virusului, când mai mulţi colegi erau suspecţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici