Noi restricţii în Germania din cauza coronavirusului. Anunţul făcut de Angela Merkel: ” Trebuie să reacţionăm”

  • Germania va limita numărul de participanţi la petreceri în spaţiul public şi privat, pentru a limita creşterea numărului de cazuri de coronavirus.
  • Merkel: Petrecerile private reprezintă o cauză importantă pentru apariţia cazurilor noi de infectare în Germania.
18007 afișări
Imaginea articolului Noi restricţii în Germania din cauza coronavirusului. Anunţul făcut de Angela Merkel: ” Trebuie să reacţionăm”

Noi restricţii în Germania din cauza coronavirusului. Anunţul făcut de Angela Merkel: ” Trebuie să reacţionăm”

Germania va limita numărul de participanţi la petreceri în spaţiul public şi privat, pentru a limita creşterea numărului de cazuri de coronavirus, a declarat Angela Merkel, marţi, 29 septembrie, porivit Le Figaro
 
Pe lângă turiştii care se întorc din vacanţă, ”petrecerile private reprezintă o cauză importantă” pentru apariţia cazurilor noi de infectare în Germania, ”motiv pentru care trebuie să reacţionăm”, a declarat cancelarul după o întâlnire cu şefii de guvern din cele 16 state regionale germane.
 
În încercarea de a limita râspândirea noului coronavirus, Slovacia şi Cehia au anunţat luni seară că vor intra din nou în stare de urgenţă. De asemenea, Israelul a intrat în carantină generală, fiind singura ţară de lume care a recurs pentru a doua oară la această masură de la începutul pandemiei de Covid. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici