Preşedintele Braziliei despre coronavirus: Anumiţi oameni vor muri, asta e viaţa

Preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, consideră că pandemia de coronavirus este exagerată în scopuri politice, iar viaţa trebuie să continue, relatează RT.com.

1739 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Braziliei despre coronavirus: Anumiţi oameni vor muri, asta e viaţa
Liderul brazilian s-a confruntat cu criticile multor state ce au impus restricţii comerţului neesenţial. Mai mulţi oameni politici din întreaga lume l-au acuzat pe Bolsonaro că prioritizează economia peste viaţa şi sănătatea cetăţenilor.
 
Îmi pare rău, anumiţi oameni vor muri, asta e viaţa. Nu poţi opri o fabrica de maşini din cauza accidentelor de maşină", a spus Bolsonaro într-un interviu televizat.
 
Vineri, Guvernatorul din Sao Paulo, Joao Doria l-a acuzat pe Jair Bolsonaro de dezinformare, după ce la televizor au fost difuzate mai multe reclame care criticau măsurile de oprire a răspândirii coronavirusului luate în stat.
 
Brazilia are 3477 de cazuri de infectare şi 93 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici