PSD avertizează că şi alţi investitori ar putea să trimită angajaţii în şomaj: Guvernul să ia măsuri

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a solicitat Guvernului să ia măsuri şi să discute cu investitorii, în contextul în care Ford Craiova a trimit peste 6.000 de angajaţi în şomaj tehnic, din cauza crizei generate de coronavirus.

972 afișări
Imaginea articolului PSD avertizează că şi alţi investitori ar putea să trimită angajaţii în şomaj: Guvernul să ia măsuri

PSD avertizează că şi alţi investitori ar putea să trimită angajaţii în şomaj: Guvernul să ia măsuri

„Bunele intenţii nu sunt suficiente, când 6.000 de oameni sunt trimişi în şomaj tehnic. Dacă Guvernul nu ia măsuri şi alţi investitori vor urma exemplul unei mari companii, care a anunţat astăzi trimiterea acasă a mii de oameni. (...) Cerem Guvernului să discute cu investitorii. În vremuri excepţionale e nevoie de măsuri excepţionale. Nu putem lăsa oamenii în stradă în plină criză de sănătate”, a declarat Lucian Romaşcanu, într-o conferinţă de presă susţinută, marţi, la sediul PSD.

Social-democratul acuză Guvernul că nu a luat nicio măsură concretă în domeniul economiei.

Angajaţii Ford Craiova vor fi trimişi în şomaj tehnic din cauza coronavirusului şi vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Sindicatului fabricii. Aici lucrează peste 6.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici