Solidaritate  Video Solidaritate| Suceava, în carantină totală. Spitalul din Rădăuţi are nevoie de ajutorul tău pentru a rezista

  • Spitalul din Rădăuţi are nevoie de ajutorul tău pentru a rezista.
  • Fiecare donaţie este o şansă pentru siguranţa celor din Bucovina.
  • Măştile, combinezoanele, testele şi ventilatoarele sunt printre cele mai mari nevoi
462 afișări

Asociaţia Rădăuţiul Civic, din judeţul Suceava, a lansat Fondul de Urgenţă pentru Rădăuţi, în cadrul unei campanii de sprijinire a comunităţii şi a Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian’’.
Luca Ciubotaru, preşedintele Asociaţiei Rădăuţiul Civic: "În urmă cu cîteva zile am apelat la voluntarii, la colegii mei din asociaţie. Pentru a lansa un fond de urgenţă pentru Rădăuţi, un fond care să ajute Spitalul Municipal şi autorităţile să facă faţă acestei presiuni incredibile care e la nivelul judeţului Suceava."

Spitalul are nevoie urgentă de materiale sanitare şi de protecţie pentru a-i ajuta pe pacienţi.

Luca Ciubotaru, preşedintele Asociaţiei Rădăuţiul Civic: Ceea ce am reuşit să facem prin acest fond este să adunăm peste 70.000 de lei, iar donaţiile continuă. De la donaţii individuale, de 10 lei, până la donaţia unor companii de câteva mii de lei.  Avem mare nevoie de un nebulizator pentru serviciul de ambulanţă Rădăuţi, pentru că există doar 2 astfel de aparate la nivel judeţean, adică aparate care dezinfectează aerul dintr-o ambulanţă. Alături de colegii mei, zi şi noapte, am contactat furnizori, am adunat aceste fonduri. Am reuşit să atragem donaţii în material către spital, deja 600 de măşti, 500 de combinezoane şi 5.000 de mănuşi.

Contribuţiile pot fi făcute pe site-ul www.radautiulcivic.ro.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici