Twitter l-a sancţionat pe Donald Trump. Purtătorul de cuvânt Twitter: ”Acest tweet a încălcat toate regulile platformei”

  • Twitter a semnalizat duminică un tweet al lui Donald Trump, în care susţinea ca el este imun la coronavirus.
  • Trump a anunţat duminică faptul că s-a recuperat complet şi nici nu reprezintă un risc de transmitere a virusului pentru cei din jurul său.
  • Purtătorul de cuvânt Twitter despre cele postate de Donald Trump: ”Acest tweet a incălcat toate regulile Twitter cu privire la răspândirea informaţiilor false despre COVID-19”.
1008 afișări
Imaginea articolului Twitter l-a sancţionat pe Donald Trump. Purtătorul de cuvânt Twitter: ”Acest tweet a încălcat toate regulile platformei”

Twitter a semnalizat duminică un tweet al lui Donald Trump, în care susţinea ca el este imun la coronavirus. Twitter a considerat că preşedintele Americii a încălcat regulile platformei, cu privire la răspândirea informaţiilor false despre COVID-19.

”Doctorii de la Casa Albă susţin că nu pot lua virusul şi nici nu pot să-l transmit. Bine de ştiut”, a scris Trump pe contul sau de Twitter.

Purtătorul de cuvânt Twitter despre cele postate de Donald Trump: ”Acest tweet a incălcat toate regulile Twitter cu privire la răspândirea informaţiilor false despre COVID-19”.

Trump a anunţat duminică faptul că s-a recuperat complet şi nici nu reprezintă un risc de transmitere a virusului pentru cei din jurul său.

Preşedintele Trump a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 2 octombrie. La mai puţin de 10 zile distanţă de la diagnostic, medicul de la Casa Albă anunţa că preşedintele s-a recuperat şi îşi poate relua compania electorală şi întâlnirile cu susţinătorii.

Donald Trump are deja programate trei întrevederi cu electoratul său, în Florida, Pennsylvania şi Iowa. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici