Zborurile către şi dinspre Spania sunt suspendate pentru două săptămâni. Restricţia intră în vigoare miercuri

  • Zborurile spre şi dinspre Spania de pe toate aeroporturile din ţară sunt suspendate pentru 14 zile
  • Măsura intră în vigoare mâine, la ora 18.00
811 afișări
Imaginea articolului  Zborurile către şi dinspre Spania sunt suspendate pentru două săptămâni. Restricţia intră în vigoare miercuri

Zborurile către şi dinspre Spania sunt suspendate pentru două săptămâni. Restricţia intră în vigoare mâine

”După evenimentul înregistrat astăzi pe Aeroportul Henri Coandă, se suspendă toate zborurile efectuate de operatori aerieni spre Spania şi din Spania către România pentru toate aeroporturile pentru o perioadă de 14 zile. Intră în vigoare de pe 18 martie, ora 18, ora României. Cu privire la zborurile din Italia, am prelungit măsura pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 23 martie 2020”, a declarat ministrul Vela.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici