Abonaţii Facebook din India îşi pot albi pielea în fotografia de profil

Un grup de cosmetice numit Vaseline a introdus pe Facebook India o aplicaţie care le permite utilizatorilor să îşi albească pielea în fotografia de profil, iniţiativa fiind parte a unei campanii publicitare realizate de agenţia Omnicom.

46 afișări
Imaginea articolului Abonaţii Facebook din India îşi pot albi pielea în fotografia de profil

Abonaţii Facebook din India îşi pot albi pielea în fotografia de profil

Aplicaţia a fost realizată pentru a promova o gamă de creme de albire a tenului, destinată bărbaţilor, marca Vaseline. Piaţa de cosmetice din India este în plină dezvoltare, toate marile companii fiind interesate să fie prezente în această ţară.

Campania este promovată de actorul de la Bollywood Shahid Kapur, care apare cu o jumătate de faţă mai întunecată şi cu cealaltă jumătate mai albă.

"Noi am început campania de publicitate pentru această aplicaţie în a doua jumătate a lunii iunie şi reacţiile au fost fenomenale", a declarat Pankaj Parihar, reprezentant al grupului Omnicom.

În 2005, compania de cosmetice Emani a lansat prima cremă de albire a tenului pentru bărbaţi, la 27 de ani după lansarea primei creme de acest gen pentru femei. Apoi, pe acest segment au intrat şi alte branduri cunoscute, precum Nivea, Garnier şi L'Oréal.

În 2009, un sondaj al agenţiei matrimoniale Shaddi.com. arăta că nuanţa pielii este unul dintre cele mai relevante criterii în alegerea partenerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici