Armata egipteană şi-a creat propria pagină de Facebook

Armata egipteană şi-a creat propria pagină pe Facebook pentru a comunica mai bine cu tinerii care au utilizat această reţea de socializare în timpul manifestaţiilor soldate cu înlăturarea preşedintelui Hosni Mubarak.

33 afișări
Imaginea articolului Armata egipteană şi-a creat propria pagină de Facebook

Armata egipteană şi-a creat propria pagină de Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Consiliul suprem al forţelor armate, care a preluat conducerea în Egipt pe 11 februarie, a dedicat pagina "copiilor şi tinerilor egipteni care au facilitat izbucnirea revoluţiei din 25 ianuarie şi martirilor".

Pagina de Facebook a armatei a fost creată de şeful Consiliului, mareşalul Mohamed Hussein Tantawi, care apreciază că "o cooperare fructuoasă în perioada următoare cu liderii onorabili ai Egiptului va conduce la stabilitate şi securitate".

Armata reiterează că nu are aspiraţii politice şi ca va lucra pentru o tranziţie democratică spre o putere civilă.

Armata, care nu a recurs la forţă în timpul protestelor, rămâne foarte populară în Egipt, spre deosebire de poliţie, care este detestată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici