Câte mesaje sunt publicate în fiecare zi pe Twitter

Site-ul de microblogging Twitter, care cunoaşte o creştere accelerată în întreaga lume, a anunţat că 200 de milioane de mesaje au fost publicate în fiecare zi, anul acesta, comparativ cu anul trecut, când au fost distribuite zilnic 65 de milioane.

162 afișări
Imaginea articolului Câte mesaje sunt publicate în fiecare zi pe Twitter

Câte mesaje sunt publicate în fiecare zi pe Twitter

Potrivit reprezentanţilor Twitter, în ianuarie 2009, utilizatorii site-ului nu trimiteau decât două milioane de mesaje pe zi.

Creat în 2006, Twitter are în prezent 200 de milioane de utilizatori.

Potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Pew, 13% dintre adulţii americani folosesc în prezent Twitter, comparativ cu noiembrie 2010, când numai 8% accesau această platformă.

Twitter, care le permite utilizatorilor săi să publice mesaje de maximum 140 de caractere, numite tweet-uri, este una dintre cele mai populare reţele de socializare de pe internet, alături de Facebook şi Zynga.

Serviciul a devenit un instrument popular de comunicare pentru celebrităţi, politicieni şi companii şi a jucat un rol important în evenimente politice recente, precum revoltele sociale din Orientul Mijlociu.

În luna decembrie a anului trecut, Twitter a fost evaluată la 3,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici