Concert caritabil al Fundaţiei Calea Victoriei pentru supravieţuitorii din clubul Colectiv - "Eroica" - FOTO

Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti şi Fundaţia Calea Victoriei organizează miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18:30, la Universitatea Naţională de Muzică, concertul caritabil "Eroica - Beethoven", în beneficiul supravieţuitorilor incendiului din Club Colectiv.

175 afișări
Imaginea articolului Concert caritabil al Fundaţiei Calea Victoriei pentru supravieţuitorii din clubul Colectiv - "Eroica" - FOTO

Concert caritabil al Fundaţiei Calea Victoriei pentru supravieţuitorii din clubul Colectiv-"Eroica" (Imagine Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

La un an de la incendiul petrecut în Clubul Colectiv, muzicienii de la Symphactory Orchestra vin din nou în ajutorul tinerilor care au avut atunci de suferit.

Dirijorul Tiberiu Soare şi muzicienii de la Symphactory Orchestra vor interpreta Simfonia a III-a, "Eroica", de Ludwig van Beethoven.

La eveniment va participa şi fotograful Miluţă Flueraş, unul din supravieţuitorii şi răniţii incendiului din clubul Colectiv.

Donaţia minimă recomandată este de 50 de lei. Astfel se va putea ajung la o suma semnificativă prin acest concert (care presupune efortul pro bono a numeroşi muzicieni şi oameni implicaţi în organizare), suma care să-i ajute cu adevărat pe tinerii care încă se confruntă cu urmările accidentului.

Donaţiile se vor depune, înainte de începerea concertului, în urnă transparenţă, sigilată, ce va fi preluată de reprezentanţii Fundaţiei Estuar.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcţionate către Fundaţia Estuar. Fundaţia Estuar este una dintre organizaţiile care se ocupă de cazul Colectiv: Fundaţia Estuar a deschis două conturi de donaţii - unul în lei şi unul în euro - pentru sprijinirea familiilor victimelor incendiului ce a avut loc în clubul Colectiv.

Accesul în sala se va face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanţi), cei interesaşi sunt ruati să se înscrie pe adresa contact@victoriei.ro.

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Detalii suplimentare pe site.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici