Declaraţia de avere a lui Kelemen Hunor: o parte dintr-o casă din Cluj şi venituri de 60.000 de lei în ultimul an

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, deţine 2/5 dintr-o casă de locuit şi dintr-un teren intravilan în Cluj-Napoca şi a declarat venituri de peste 60.000 de lei în ultimul an fiscal, provenind din indemnizaţia sa de ministru şi din salariul primit de la UDMR.

502 afișări
Imaginea articolului Declaraţia de avere a lui Kelemen Hunor: o parte dintr-o casă din Cluj şi venituri de 60.000 de lei în ultimul an

Declaraţia de avere a lui Kelemen Hunor: o parte dintr-o casă din Cluj şi venituri de 60.000 de lei în ultimul an (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Kelemen Hunor deţine 2/5 dintr-o casă de locuit din Cluj-Napoca, în suprafaţă de 119,85 mp, dobândită în anul 2010, prin cumpărare. Restul de 3/5 din respectivul imobil sunt deţinute de părinţii săi, Kelemen Ioan şi Kelemen Magdalena, potrivit declaraţiei de avere a ministrului Culturii, publicată pe site-ul Guvernului.

De asemenea, Kelemen Hunor deţine 2/5 dintr-un teren intravilan în Cluj, în suprafaţă de 292 mp, dobândit în 2010, prin cumpărare. Restul de 3/5 din respectivul teren sunt deţinute de Kelemen Ioan şi Kelemen Magdalena.

Totodată, Kelemen Hunor a declarat că are conturi şi depozite bancare în valoare de 59.286 de lei, deschise în anul 2003, la Banc Post.

Pe de altă parte, în ultimul an fiscal încheiat, Kelemen Hunor a avut venituri totale de 60.087 lei, reprezentând indemnizaţia sa de ministru al Culturii (56.408 lei) şi salariul primit în calitate de preşedinte al UDMR (3.679 de lei).

Kelemen Hunor a mai declarat că deţine 18 părţi sociale, în valoare de 180 de lei, la Medianet SRL din Miercurea Ciuc.

El este membru neretribuit al Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca şi membru fondator şi membru în consiliul de administraţie al Fundaţiei Academia Kos Karoly Akademia din Bucureşti (neretribuit începând cu data de 2 februarie 2010). În plus, Kelemen Hunor este preşedinte la Fundaţia pentru Şcoală, fiind neretribuit.

Kelemen Hunor este şi membru al Uniunii Ziariştilor Maghiari din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici