"Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur", la Festivalul de Film din Capalbio - VIDEO

Peliculele "Nuntă în Basarabia", "Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur" vor fi proiectate, de vineri până duminică, la Festivalul de Film "Karawan - Il sorriso del cinema romeno" din Capalbio, Italia, potrivit site-ului Institutului Cultural Român (ICR).

180 afișări
Imaginea articolului "Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur", la Festivalul de Film din Capalbio - VIDEO

"Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur", la Festivalul de Film din Capalbio (Captură video)

Astfel, vineri, de la ora 21.00, va fi proiectat filmul "Nuntă în Basabia", în regia lui Nap Toader, realizat în 2010, urmând ca sâmbătă seară, de la 21.00, să fie prezentată publicului pelicula "Despre oameni şi melci", de Tudor Giurgiu, realizat în 2012.

De asemenea, duminică, filmul omnibus "Amintiri din epoca de aur", regizat de Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu şi Constantin Popescu, va fi proiectat de la ora 21.00.

"Karawan - Il sorriso del cinema romeno" este un festival de film itinerant susţinut de Accademia di Romania în Roma, care poposeşte în oraşul Capalbio, unde comunitatea română este una dintre cele mai dense din Italia.

Festivalul este realizat în colaborare cu Institutul Cultural Român şi Primăria Capalbio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici