Euronews Grecia s-a lansat marţi

Televiziunea de ştiri Euronews Grecia s-a lansat marţi dimineaţă, urmând ca în prima parte a anului 2013 să fie deschis şi un birou al postului TV la Atena, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

145 afișări
Imaginea articolului Euronews Grecia s-a lansat marţi

Euronews Grecia s-a lansat marţi (Imagine: gr.euronews.com)

Serviciul în limba greacă al Euronews este dedicat Greciei, Ciprului şi vorbitorilor acestei limbi din întreaga lume. Euronews Grecia este disponibil începând de marţi pe cele mai importante platforme din Grecia şi Cipru, pe dispozitivele mobile, dar şi online, pe gr.euronews.com.

Euronews Grecia, o subsidiară deţinută în totalitate de grupul Euronews, transmite programe 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. Într-o primă etapă, programele vor fi adaptate şi transmise de la sediul central al Euronews de la Lyon. Noul birou al Euronews de la Atena va fi inaugurat oficial în prima parte a anului 2013.

Lansarea serviciului în limba greacă al Euronews face parte din strategia grupului Euronews de extindere la nivel internaţional.

Euronews emite deja în Grecia, difuzând în special programe în limbile engleză şi franceză. În prezent, Euronews este disponibil pe satelit, cablu şi IPTV, în 80% din casele din Grecia (3.739.000 de case). Totodată, Euronews acoperă întreaga populaţie care deţine televizoare din Cipru (300.000 de case).

Lansată în 1993, televiziunea de ştiri Euronews emite în momentul de faţă în 155 de ţări, programele sale fiind recepţionate în 400 de milioane de case. În prezent, Euronews realizează program complet, simultan în 12 limbi - arabă, engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă, spaniolă, farsi, turcă, ucraineană şi greacă. Principalii competitori ai Euronews sunt CNN şi BBC World. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici