Facebook a depăşit în Marea Britanie pentru prima dată site-urile Microsoft ca număr de vizitatori

Facebook a depăşit în luna mai pentru prima dată site-urile Microsoft în Marea Britanie ca număr de utilizatori, urcând pe locul al doilea după Google, datorită interesului populaţiei în vârstă de peste 50 de ani pentru reţelele sociale, potrivit unui studiu al UKOM/Nielsen, preluat de Reuters.

200 afișări
Imaginea articolului Facebook a depăşit în Marea Britanie pentru prima dată site-urile Microsoft ca număr de vizitatori

Facebook a depăşit în Marea Britanie pentru prima dată site-urile Microsoft ca număr de vizitatori

Numărul vizitatorilor Facebook din Marea Britanie a urcat în mai cu 7% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, la 26,8 milioane, faţă de 26,2 milioane pentru site-urile Microsoft, MSN, WindowsLive şi Bing. În acelaşi timp, Google a avut 33,9 milioane de vizitatori unici în Marea Britanie.

Audienţa britanică a Twitter a urcat cu circa o treime, la 6,1 milioane de vizitatori.

UKOM/Nielsen notează că numărul de pensionare britanice care au vizitat Twitter s-a dublat după scandalul privind aventurile extraconjugale ale fotbalistului Ryan Giggs.

"Creşterea ratingurilor acestor reţele sociale este generată acum în principal de grupa de vârstă 50+", a declarat directorul general al UKOM, James Smythe.

Facebook a atras în luna mai 140 milioane de vizitatori în Statele Unite (+12%). În Spania, numărul vizitatorilor site-ului a urcat cu 7%, în Franţa cu 18%, în Italia cu 26%, iar în Germania cu 72%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici