Facebook permite furtul datelor personale cu un singur click

Facebook este o reţea de socializare extrem de populară, dar şi foarte criticată pentru lejeritatea cu care îţi poate lăsa datele personale să ajungă pe mâinile unor persoane cu intenţii mai mult sau mai puţin oneste.

78 afișări
Imaginea articolului Facebook permite furtul datelor personale cu un singur click

Facebook permite furtul datelor personale cu un singur click

Departe de a remedia vulnerabilităţile pentru care a fost atât de mult criticată, reţeaua Facebook tocmai a simplificat modul în care aplicaţiile, legitime sau nu, pot profita de neglijenţa utilizatorilor pentru a căpăta acces la date ca adresa de domiciliu sau numărul de telefon.

Citeşte mai multe despre furtul datelor personale pe Facebook pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici