Filmat doar cu un smartphone: Steven Soderbergh a lansat trailerul lungmetraj horror "Unsane": "Acesta este viitorul" | VIDEO

Regizorul american Steven Soderbergh a lansat trailerul unui lungmetraj horror, intitulat "Unsane", pe care l-a filmat doar cu camera unui iPhone, informează entertainmentweekly.com.

536 afișări
Imaginea articolului Filmat doar cu un smartphone: Steven Soderbergh a lansat trailerul lungmetraj horror "Unsane": "Acesta este viitorul" | VIDEO

Filmat doar cu un smartphone: Steven Soderbergh a lansat trailerul lungmetraj horror "Unsane" | VIDEO

Din distribuţia acestui horror filmat doar cu iPhone-ul fac parte Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins şi Amy Irving.

Filmul, al cărui scenariu a fost scris de Jonathan Bernstein şi James Greer, prezintă viaţa unei tinere "internate fără voia ei într-un spital pentru bolnavi mintali, unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare temere a ei, despre care nu se ştie dacă este reală sau nu".

"Cred că acesta este viitorul", a declarat Soderbergh despre abordarea sa experimentală. "Oricine va vedea acest film şi care nu ştie culisele producerii lui nu va şti că a fost realizat cu telefonul", a mai spus regizorul.

În 2013, Steven Soderbergh, aflat în competiţie la Festivalul de la Cannes cu "Behind the Candelabra", spunea că vrea să facă o pauză în cariera de regizor de lungmetraje. Între timp, Soderbergh a regizat serialul TV "The Knick" (2014 - 2015) şi miniseria "Mosaic" (2018).

Steven Soderbergh, în vârstă de 55 de ani, este producător, scenarist şi regizor, câştigător al premiului Oscar pentru regia filmului "Trafic" (2000), categorie la care a fost nominalizat de alte două ori, pentru "Sex, minciuni şi casete video" (1990, recompensat cu Palme d'Or la Cannes în 1989) şi "Erin Brockovich" (2001). Soderbergh este, de asemenea, regizorul filmelor din seria "Ocean's", al peliculei "Che" şi al thrillerului apocaliptic "Pericol nevăzut/ Contagion".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici