Google discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online

Google, operatorul celui mai popular motor de căutare la nivel mondial, discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online, au declarat miercuri persoane apropiate situaţiei.

621 afișări
Imaginea articolului Google discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online

Google discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online

Serviciul ar oferi utilizatorilor programe TV care ar ocoli abonamentele la servicii prin cablu, au spus sursele, precizând că discuţiile, care se referă şi la probleme legate de pirateria online, sunt preliminare.

Google lansează noi servicii pentru atragerea de noi utilizatori şi venituri, prin parteneriate în domeniul conţinutului, în vederea furnizării de muzică, filme şi show-uri TV. Totodată, reţelele de televiziune caută noi mijloace pentru a tenta utilizatorii tineri, înclinaţi să vizioneze show-uri şi filme pe smartphone-uri şi tablete PC.

Serviciul TV online al Google ar fi similar cu unul dezvoltat de Intel, care urmează să fie lansat în acest an, transmite Bloomberg.

Un purtător de cuvânt al Google, Leslie Miller, a refuzat să comenteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici