Melodii din perioada interbelică, pe scena Festivalului Verii Fairytale din Mamaia

Melodii din perioada interbelică, şansonete şi melodii latino vor fi interpretate de artista Jezebel şi de invitaţii său, într-un concert intitulat „Interbelic Mood”, pe scena Festivalului Verii, în Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

513 afișări
Imaginea articolului Melodii din perioada interbelică, pe scena Festivalului Verii Fairytale din Mamaia

Melodii din perioada interbelică, pe scena Festivalului Verii Fairytale din Mamaia

Potrivit organizatorilor, vineri, de la ora 20.30, Jezebel şi invitaţii săi vor oferi un concert de excepţie, intitulat „Interbelic Mood“. Cunoscuta artistă va prezenta un repertoriu variat format din melodii din perioada interbelică, şansonete franţuzeşti, muzică latino, dar şi piese româneşti, toate interpretate în stil personal.

„La vie en rose“, „New York, New York“ sunt doar o parte din piesele care vor fi cântate vineri seară în Piaţeta Casino din Mamaia.

Alături de Jezebel şi invitaţii săi, va evolua pe scena din Mamaia şi Baletul Fairytale, în coregrafia lui Horaţiu Cherecheş.

Organizatorii mai spun că sâmbătă, tot de la 20.30, turiştii şi localnicii pot descoperi un nou concert susţinut de orchestra, corul şi soliştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ din Constanţa, sub baghetele maeştrilor Radu Ciorei şi Lucian Vlădescu. Programul spectacolului va cuprinde atât piese pop şi rock simfonic cântate cândva de Queen, Beatles, Donna Summer, Michael Jackson, dar şi melodii cunoscute din musicaluri şi chiar arii de operă.

În ultima zi de weekend, duminică, de la 19.30, pe scenă vor urca cei de la Gaşcă Zurli şi Club Amicii din Constanţa, într-un spectacol dedicat celor mici. Cântece, momente de dans şi voie bună - de toate acestea vor avea parte cei mai tineri şi entuziaşti spectatori de la Festivalul Mamaia Fairytale, într-un show interactiv.

Festivalul Mamaia Fairytale 2017 este organizat de Primăria Municipiului Constanţa şi Asociaţia Eurocult, cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici