O carte pe zi: „Dacă ar fi ştiut” de Lisa Jackson

De la început, îi rugăm pe cititori să nu confunde cartea pe care o semnalăm cu o alta cu un titlu identic, „Dacă ar fi ştiut (Aventurile lui Kate Wise)” semnată de Balke Pierce şi ea parte a unei serii şi tot în genul thriller şi mister. Din câte ştiu, aceea se găseşte numai în format electronic.

68 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Dacă ar fi ştiut” de Lisa Jackson

O carte pe zi: „Dacă ar fi ştiut” de Lisa Jackson

Susan Lisa Jackson, cunoscută publicului larg ca Lisa Jackson, născută în 1952, este una dintre cele mai vândute autoare americane, cu peste 75 de romane romance ori de suspans romantic. A publicat foarte multe serii de mare succes. Cartea pe care o semnalăm astăzi este prima din seria San Francisco, cu Familia Cahil şi detectivul Anthony Paterno în prim plan. A apărut în anul 2000.

Următoarele două au apărut în 2007, Almost dead, tradusă foarte recent şi la noi (Aproape moartă), şi „You Betrayed Me”, în 2020.

Scriu editorii: „Totul a început într-o noapte pe o porţiune întunecată de autostradă din nordul Californiei. Orbiţi de farurile din faţă, şoferii a două vehicule părăsesc şoseaua, lăsând în urmă o femeie moartă şi alta în comă. Când supravieţuitoarea se trezeşte, memoria i-a pierit şi faţa i-a fost reconstruită chirurgical. Membrii familiei îi spun că se numeăte Marla Cahill… dar toţi îi sunt necunoscuţi.
Aflată în convalescenţă în vila ei izolată din San Francisco, Marla aşteaptă ceva care să-i declanşeze revenirea memoriei, totuşi are sentimentul profund că ea nu este femeia despre care spune toată lumea. Ea mai ştie, de asemenea, că se află în pericol. Şi pe măsură ce teama îi creşte, un ucigaş aşteaptă momentul perfect pentru a lovi – momentul in care Marla îşi aminteşte!”.

Un roman care te ţine cu sufletul la gură, în care se amestecă mult sex.

„E o carte ce a fost inspirată de editorul meu – afirmă Lisa Jackson. Cu câţiva ani în urmă, în cursul unei vizite la locuinţa mea din Pacific Northwest, mi-a sugerat să scriu o carte care să se concentreze asupra unei victime a amneziei, deoarece era o temă foarte actuală atunci, şi a mai sugerat, de asemenea, să folosesc ceva care să aibă legătură cu chirugia plastică. (…) Cred că am reuşit să inventez unele răsturnări de situaţie neaşteptate”.

Lisa Jackson – Dacă ar fi ştiut... Primul volum din trilogia Familia Cahill. Traducere din limba engleză de Mihai-Dan Pavelescu. Editura Meteor Press. 429 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici