Video Premieră la Opera din Constanţa. Spectacol în aer liber, cu distanţare fizică. Artiştii au cântat cu măştile pe faţă

  • Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” de la Constanţa joacă primul spectacol în aer liber respectând noile norme sanitare.
  • Constănţenii au venit cu măşti şi au ocupat scaunele, care se află la 1,5 metri distanţă unul faţă de celălalt.
  • Artiştii operei cântă pentru prima dată o adaptare „O Sole Mio”, de la balconul teatrului.
983 afișări
Opera din Constanţa şi-a redeschis porţile pentru iubitorii de cultură. 
 
Teatrul de Operă şi Balet de la Constanţa joacă în această seară primul spectacol.  Se vor respecta reglementările privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus. În perimetrul asigurat de către organizatori este permisă participarea spectatorilor doar cu mască şi în limita celor 84 de scaune puse la dispoziţie de către aceştia.
 
Sâmbătă seara, artiştii operei cântă de la balcon o adaptare a spectacolului „O Sole Mio”, iar la primele 4 spectacole publicul are acces gratuit în perimetrul amenajat cu scaune.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici