Premiile Oscar 2011, la HBO, pe 28 februarie

HBO România va difuza, în noaptea de 27 spre 28 februarie, de la ora 3.00, gala de decernare a premiilor Oscar, în direct şi în exclusivitate, în varianta originală, nedublată, informează postul de televiziune.

178 afișări
Imaginea articolului Premiile Oscar 2011, la HBO, pe 28 februarie

Premiile Oscar 2011, la HBO, pe 28 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a 83-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles.

Nominalizările la premiile Oscar 2011 au fost anunţate marţi, într-o conferinţă de presă, la Los Angeles, de actriţa Mo'Nique şi preşedintele Academiei de film americane, Tom Sherak.

Filmul "The King's Speech" a primit cele mai multe nominalizări la premiile Oscar 2011, lungmetrajul britanic fiind selectat la 12 categorii.

În topul filmelor cu cele mai multe nominalizări la Oscar 2011 urmează "Adevăratul curaj/ True Grit", cu 10, şi "Reţeaua de socializare/ The Social Network" şi "Începutul/ Inception", cu câte opt.

VEZI AICI NOMINALIZĂRILE LA OSCAR 2011

HBO (Home Box Office) s-a lansat în Europa Centrală în 1991, fiind disponibil în România din 1998. HBO CE, subsidiară a Home Box Office Inc., difuzează programe de televiziune premium şi în grilele de bază în 14 ţări din regiune: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia şi Bosnia.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici