PSD şi PDL vor avea câte trei reprezentanţi în CA al SRTV

Liderii grupurilor parlamentare au stabilit numărul de locuri care le revin în Consiliile de Administraţie ale televiziunii şi radioului public, PDL şi PSD având la TVR câte trei locuri, a anunţat, marţi, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader.

16 afișări
Imaginea articolului PSD şi PDL vor avea câte trei reprezentanţi în CA al SRTV

PSD şi PDL vor avea câte trei reprezentanţi în CA al SRTV (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Toader a precizat că, astfel, pentru Consiliul de Administraţie al TVR, PDL şi PSD vor face propuneri de candidaţi pentru câte trei locuri, PNL şi UDMR câte un loc, iar minorităţile au un loc de drept. Pentru Consiliul de Administraţie al Radioului public, PSD va propune candidaţi pentru trei locuri, PDL şi PNL pentru câte două locuri, UDMR şi minorităţile câte un loc, a adăugat Mircea Toader.

Partidele parlamentare urmează să facă nominalizări pentru aceste locuri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat marţi în plen că miercuri, la ora 9.00, va fi convocată şedinţa Birourilor Permanente reunite în care se va discuta despre noile componenţe ale consiliilor de administraţie ale SRR şi SRTv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici