Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare

Realizatorul TV Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces care va dura circa două săptămâni la Spitalul Universitar din Innsbruk, urmând să fie continuat apoi la o clinică din România.

121 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare

Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

La aproape o săptămână de la accident, Şerban Huidu a părăsit Terapia Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Cel mai probabil peste două săptămâni Huidu va reveni în România pentru a continua recuperarea, potrivit informaţiilor prezentate în jurnalul de ştiri de joi, difuzat la Prima TV de la ora 18.00.

De asemenea, potrivit Prima TV, Şerban Huidu a început exerciţiile fizice şi face aproape zilnic examene medicale. Perioada de recuperare a lui Şerban Huidu va dura până la două săptămâni la Innsbruk, urmând ca apoi recuperarea să fie continuată de realizatorul TV la o clinică din România.

Vlad Huidu, fratele lui Şerban, a spus că starea realizatorului TV evoluează în fiecare zi.

"L-au mutat de la Terapie Intensivă într-o rezervă. Starea lui este bună, evoluează în fiecare zi foarte bine. Aşteptăm momentul în care va ieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

Şerban Huidu a fost mutat, miercuri, din secţia de Terapie Intensivă într-o rezervă a Spitalului Universitar din Innsbruk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici