Site-urile New York Times şi Wall Street Journal au putut fi accesate gratuit de alegerile americane

New York Times şi Wall Street Journal, două dintre cele mai importante publicaţii americane, au renunţat marţi la taxa impusă utilizatorilor site-urilor lor, cu prilejul alegerile prezidenţiale americane.

101 afișări
Imaginea articolului Site-urile New York Times şi Wall Street Journal au putut fi accesate gratuit de alegerile americane

Site-urile New York Times şi Wall Street Journal au putut fi accesate gratuit de alegerile americane (Imagine: www.nytimes.com)

Publicaţia The New York Times a decis să ofere acces gratuit utilizatorilor site-ului şi aplicaţiei sale de mobil, timp de 24 de ore, începând de marţi, de la 18.00 (ora locală, coasta de est a SUA), cu puţin timp înainte de încheierea primului sondaj privind rezultatele alegerilor, informează mashable.com.

Şi The Wall Street Journal a avut o ofertă similară pentru utilizatorii platformelor sale online, tot timp de 24 de ore, începând de marţi, de la 17.00 (ora locală, coasta de est a SUA).

Cele două publicaţii au mai oferit acces gratuit utilizatorilor site-urilor lor cu prilejul unor evenimente foarte importante, între care şi recentul uragan Sandy.

În mod normal, doar zece articole pe lună pot fi citite gratuit de persoanele care nu au cont pe site-ul New York Times.

În schimb, Wall Street Journal nu are o limită a articolelor care pot fi accesate gratuit pe site-ul său, însă anumite materiale pot fi accesate numai contra cost.

New York Times şi Wall Street Journal se numără printre primele publicaţii din lume care au decis să taxeze accesul la conţinutul lor online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici