Unul dintre fondatorii Facebook a lansat o reţea socială dedicată cauzelor caritabile

Unul dintre fondatorii Facebook, Chris Hughes, a lansat, marţi, o versiune experimentală a site-ului Jumo, o reţea socială dedicată evenimentelor caritabile, care va ajuta ONG-urile din întreaga lumea să comunice.

94 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fondatorii Facebook a lansat o reţea socială dedicată cauzelor caritabile

Unul dintre fondatorii Facebook a lansat o reţea socială dedicată cauzelor caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Împreună putem accelera ritmul schimbării în lume", a declarat Hughes, pe blogul site-ului.

Hughes a fost unul dintre primii responsabili ai Facebook care a părăsit reţeaua de socializare. El s-a alăturat în 2007 echipei de campanie a lui Barack Obama.

"Este dificil să găseşti oameni inteligenţi care fac o muncă importantă în acele domenii care ne emoţionează. Eu sunt sigur că aceşti oameni există, dar nu pot niciodată să îi găsesc", a declarat Hughes, explicând motivele pentru care a lansat Jumo.

Jumo, reţea pe care internauţii se pot înscrie şi de pe Facebook, funcţionează ca un motor de căutare a organizaţiilor de caritate care lucrează în diverse domenii (SIDA, cancer, apa potabilă, schimbare climatică, etc.)

Scopul site-ului non-profit este de a ajuta aceste organizaţii să colaboreze mai bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici