www.sport.ro, numărul 1 între site-urile de sport în luna mai

www.sport.ro este lider pe sport în fiecare zi la unici, vizite şi afişări şi pe primul loc între toate site-urile din România în 20 din cele 31 de zile ale lunii mai, în timp ce m.sport.ro a stabilit un nou record lunar de vizite şi afişări, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

510 afișări
Imaginea articolului www.sport.ro, numărul 1 între site-urile de sport în luna mai

www.sport.ro, numărul 1 între site-urile de sport în luna mai

Cel mai popular site de sport din România, www.sport.ro, este oficial cel mai vizitat şi cel mai citit în luna mai, după istoria măsurată a internetului românesc publicată de SATI.

Cu un nou record de afişări pentru un site de conţinut (71.827.320, cu 78% mai mult decât gsp.ro), cu un nou record de vizite (primul site care depăşeşte 15 milioane de vizite în istoria SATI, cu 2,3 milioane mai mult decât gsp.ro) şi cu peste 2 milioane de vizitatori unici, www.sport.ro a fost, în luna mai, lider overall în 20 din 31 de zile la unici şi lider absolut la categoria Sport.ro în fiecare zi la toate capitolele (unici, vizite, afişări).

La capitolul site-uri de mobil, m.sport.ro este cel mai vizitat din România, cu un nou record (1.126.886 de vizite), şi cel mai citit (3.844.979 de afişări, cu 300.000 mai mult decât locul 2, m.click.ro).

Pe de altă parte, amicalele Ucraina-Franţa, Brazilia-România şi Polonia-Franţa vor fi live video pe www.sport.ro şi pe m.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici