ZF lansează "Who's who in business 2012": doi din zece manageri au fost schimbaţi în ultimul an

Aproape 170 de noi executivi au ajuns în ultimul an în funcţii de conducere în cele mai mari companii şi instituţii financiare din domenii ca banking, bunuri de larg consum, energie, potrivit celei de-a cincea ediţii a anuarului "Who's who in business România 2012", lansată marţi de Ziarul Financiar

190 afișări
Imaginea articolului ZF lansează "Who's who in business 2012": doi din zece manageri au fost schimbaţi în ultimul an

ZF lansează "Who's who in business 2012": doi din zece manageri au fost schimbaţi în ultimul an

Anuarul Ziarul Financiar prezintă 1.000 de executivi care lucrează în companii ce activează în peste 20 de pieţe şi care conduc afaceri de milioane şi chiar miliarde de euro, fiind singurul catalog care cuprinde traseul profesional al executivilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii locale.

Deciziile managerilor care au supravieţuit crizei influenţează soarta a mii de angajaţi, iar cei care au rezistat sunt dovada clară a faptului că România are o clasă managerială foarte bine pregătită.

Cele mai frecvente schimbări din cadrul anuarului sunt în rândul expaţilor, care au mandate scurte, de 2-3 ani. În cazul lor, dacă nu au fost înlocuiţi de executivi români, poziţiile au fost preluate de manageri care aveau ani buni de experienţă la sediile companiilor din alte ţări.

Pe parcursul celor aproape 150 de pagini sunt prezentate nume din domenii precum Servicii Financiare, Energie, Auto, Industrie, Construcţii & Real Estate, Bunuri de larg consum, Farma&Sănătate, Turism&Restaurante, Media&Advertising, Servicii profesionale, Transporturi şi Comerţ, IT&C.

Doar în data de 30 octombrie anuarul se va distribui gratuit abonaţilor Ziarului Financiar împreună cu acesta, iar timp de o lună de la ziua apariţiei, cei interesaţi îl vor putea achiziţiona doar în reţelele Inmedio şi Relay, la preţul de 30 RON.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici