Acţiunile Netflix şi Disney au scăzut după anunţul Apple privind lansarea unui serviciu de streaming

Acţiunile Netflix şi Disney au scăzut după anunţul făcut de Apple privind lansarea propriului serviciu de streaming, anunţă Bloomberg.

134 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Netflix şi Disney au scăzut după anunţul Apple privind lansarea unui serviciu de streaming

Acţiunile Netflix şi Disney au scăzut după anunţul Apple privind lansarea unui serviciu de streaming

Apple a anunţat marţi seara, în cadrul evenimentului de lansare a noilor iPhone-uri, că va lansa şi un serviciu de streaming, Apple TV+, iar un abonament lunar va costa 4,99 dolari, mult sub preţul abonamentelor rivalilor de la Netflix şi Disney, pentru care clienţii trebuie să plătească 13 şi respectiv 7 dolari. Serviciul va fi lansat în 100 de ţări.

Acţiunile nu sunt singura problemă a Netflix, în condiţiile în care tot mai mulţi clienţi americani au renunţat la serviciul de streaming, iar pe plan internaţional a atras mai puţin abonaţi decât se aştepta.

După anunţul Apple, cel mai mult a avut de suferit Roku, principalul rival Apple în zona de streaming.

Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei de lansare a unei game de dispozitive şi servicii Apple printre care se numără iPhone11, Apple Watch 5 şi un serviciu destinat jocului pe mobil, Apple Arcade.

 

Taguri:
apple,
acţiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici