Chiţoiu: Vor fi schimbaţi toţi directorii care au furat şi au fost numiţi politic

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri, că îi va schimba din funcţie pe toţi directorii generali ai companiilor de stat "care au furat şi au fost numiţi politic".

1971 afișări
Imaginea articolului Chiţoiu: Vor fi schimbaţi toţi directorii care au furat şi au fost numiţi politic

Chiţoiu: Vor fi schimbaţi toţi directorii care au furat şi au fost numiţi politic (Imagine: SIlviu Matei/Mediafax Foto)

"Vor fi schimbaţi toţi directorii care au furat şi au fost numiţi politic", a afirmat Chiţoiu, prezent la reuniunea anuală a consilierilor economici din reţeaua externă a ministerului.

Întrebat dacă înlocuitorii acestora vor fi numiţi tot politic, Chiţoiu a răspuns negativ.

"Dacă vă uitaţi, nu am numit pe nimeni politic", a spus el.

Până în prezent însă Chiţoiu nu a înlocuit niciun director al vreunei companii de stat.

Ministrul a dat ca exemplu compania Transelectrica, unde de patru luni există un blocaj cauzat de o bătălie "între două clanuri ale PDL".

Chiţoiu a mai spus că din cauza acestui blocaj Consiliul de Administraţie al Transelectrica nu s-a întrunit niciodată în ultimele patru luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici