Christine Lagarde a obţinut un nou mandat de director general al FMI

Christine Lagarde a fost câştigat, vineri, votul pentru un nou mandat de cinci ani în funcţia de director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), anunţă instituţia, potrivit ziarului Le Figaro.

665 afișări
Imaginea articolului Christine Lagarde a obţinut un nou mandat de director general al FMI

Christine Lagarde a obţinut un nou mandat de director general al FMI (Imagine:Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Christine Lagarde, în vârstă de 60 de ani, fost ministru francez al Economiei, a primit susţinerea din partea a numeroase state membre ale FMI, inclusiv a Franţei şi a Statelor Unite.

Christine Lagarde va începe în iulie noul mandat de director general al Fondului Monetar Internaţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici