Curse întârziate pe Aeroportul din Bacău, din cauza ceţii dense

Două curse aeriene care ar fi trebuit să decoleze joi de pe Aeroportul din Bacău au înregistrat întârzieri de aproximativ cinci ore, din cauza ceţii dense, transmite corespondentul MEDIAFAX.

152 afișări
Imaginea articolului Curse întârziate pe Aeroportul din Bacău, din cauza ceţii dense

Curse întârziate pe Aeroportul din Bacău, din cauza ceţii dense

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”George Enescu“ din Bacău au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că două curse au fost amânate pentru câteva ore, din pricina ceţii dense.

Astfel, o cursă Blue Air care trebuia să decoleze către Milano la ora 7.10 a plecat spre Italia abia la ora 12.30, în vreme ce o altă cursă aparţinând aceleiaşi companii, care trebuia să plece către Londra la ora 8.30, a decolat de pe Aeroportul Internaţional ”George Enescu“ la ora 12.20.

”Pasagerii celor două curse au aşteptat îmbunătăţirea condiţiilor meteo în terminalul aeroportului băcăuan până la decolări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional ”George Enescu“, din Bacău, Cezara Ficuţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici