Decathlon deschide în aprilie un magazin în Shopping City Suceava şi ajunge la o reţea de 13 unităţi

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide la 4 aprilie un magazin în Shopping City Suceava, deţinut de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO).

1947 afișări
Imaginea articolului Decathlon deschide în aprilie un magazin în Shopping City Suceava şi ajunge la o reţea de 13 unităţi

Decathlon deschide în aprilie un magazin în Shopping City Suceava şi ajunge la o reţea de 13 unităţi (Imagine: Mihai Dascalescu/Publimedia)

Magazinul Decathlon din Suceava va avea o suprafaţă de 1.600 metri pătraţi şi va fi prima unitate pe care retailerul o va deschide în acest an în România. Astfel, compania ajunge la un număr de 13 unităţi pe piaţa locală.

Managementul Shopping City Suceava se aşteaptă la o creştere de minim 20% a traficului de vizitatori în centrul comercial în weekendul deschiderii Decathlon.

"Magazinul Decathlon din Suceava va comercializa aproximativ 15.000 de produse corespunzătoare unui număr de peste 50 de sporturi. Piaţa este orientată în special către sporturile în aer liber (alergare, drumeţii, ciclism, role etc), cât şi către sporturile de menţinere în formă (fitness sau nataţie), aşa încât managerii magazinului se aşteaptă ca pentru articolele sportive asociate acestor sporturi să existe cea mai mare cerere şi în această primăvară", a arătat Graham Kilbane, directorul operaţional al ARGO.

În Shopping City Suceava, Decathlon se alătură unor ancore precum Carrefour, Media Galaxy, Mobexpert, Baumax, New Yorker, Deichmann şi Takko Fashion.

Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine. Brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin. Compania a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipament sportiv.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu patru centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea, dar şi din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 340.000 metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici