Elon Musk este din nou cea mai bogată persoană din lume / Luna mai una dintre cele mai profitabile din istorie pentru Musk

Elon Musk este din nou cea mai bogată persoană din lume, potrivit cifrelor actualizate joi de Bloomberg Billionaires Index.

1643 afișări
Imaginea articolului Elon Musk este din nou cea mai bogată persoană din lume / Luna mai una dintre cele mai profitabile din istorie pentru Musk

Elon Musk este din nou cea mai bogată persoană din lume

CEO-ul Tesla şi-a văzut averea urcând cu 40,3% în acest an, la 192 miliarde de dolari, după ce acţiunile producătorului de maşini electrice au crescut cu aproximativ 24% în luna mai, potrivit datelor Eikon. Musk deţine aproximativ 13% din Tesla, potrivit datelor FactSet.

Musk a fost detronat de pe primul loc de către directorul general al LVMH, Bernard Arnault, în decembrie, după ce acţiunile Tesla au scăzut în urma achiziţiei Twitter ce l-a costat 44 de miliarde de dolari.

Cea mai mare parte a averii lui Musk este legată de acţiunile Tesla. El este, de asemenea, directorul general al producătorului de rachete SpaceX şi deţine compania de social media Twitter.

Musk a părăsit Shanghai joi, după o vizită de două zile în China. El s-a întâlnit cu ministrul de externe Qin Gang şi cu alţi oficiali chinezi. Vizita, care are loc pe fondul tensiunilor dintre SUA şi China, a fost un semn că China este o piaţă importantă pentru Tesla, au declarat analiştii.

În timpul vizitei, Qin a încercat să îl asigure pe Musk că China este deschisă pentru întreprinderile străine şi că va continua să le ofere un mediu de afaceri prietenos. De asemenea, Musk ar fi semnalat o nouă extindere în China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici