Explicaţiile TAROM, după ce a renunţat la procesele intentate Mădălinei Mezei şi soţului ei în aceeaşi zi cu numirea ei la conducerea companiei

Reprezentanţii TAROM au anunţat, vineri, că litigiul Mădălinei Mezei, director general al companiei aeriene, a fost stins pentru că debitele au fost achitate integral. Aceştia au răspuns la comentariile legate de coincidenţa numirii Mădălinei Mezei la conducerea TAROM şi renunţarea la judecată.

211 afișări
Imaginea articolului Explicaţiile TAROM, după ce a renunţat la procesele intentate Mădălinei Mezei şi soţului ei în aceeaşi zi cu numirea ei la conducerea companiei

TAROM, în cazul Mădălinei Mezei: Litigiul s-a stins ca urmare a achitării integrale a debitului

”Urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curţii de Conturi au dispus Companiei TAROM măsuri de remediere a unor situaţii constatate, printre care şi recuperarea unor sume de bani de la salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit”, au afirmat reprezentanţii TAROM într-un comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

În categoria litigiilor finalizate ca urmare a achitării integrale a debitelor se încadrează şi procesele Mădălinei Mezei, care s-au stins concomitent cu numirea acesteia ca director general al TAROM.

”În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens”, mai explică cei de la TAROM în comunicat.

După ce Mădălina Mezei a fost numită în 19 iunie la şefia TAROM, în spaţiul public a apărut informaţia potrivit căreia în aceeaşi zi, litigiile pe care ea şi soţul ei, Laurenţiu Mezei, le aveau de disputat cu agenţia, fuseseră stinse.

Taguri:
tarom,
litigii,
proces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici