George Barbu (ABN Systems): Dispozitivele wireless, tendinţa din piaţa accesoriilor de telefonie mobilă

Tendinţa în piaţa accesoriilor de telefonie mobilă este reprezentată de dispozitivele wireless, atât pe sectorul boxelor, cât şi pe cel al căştilor, susţine George Barbu, director comercial ABN Systems, furnizor de echipamente telecom în România.

274 afișări
Imaginea articolului George Barbu (ABN Systems): Dispozitivele wireless, tendinţa din piaţa accesoriilor de telefonie mobilă

Barbu (ABN Systems): Dispozitivele wireless, tendinţa din piaţa accesoriilor de telefonie mobilă (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Arhiva Foto)

„Toţi consumatorii se îndreaptă către device-uri fără fir, wireless, fie că sunt cu bluetooth, fie că nu. A avut o influenţă şi noul telefon de la Apple. Ei au setat din nou trendul în sensul acesta. Clar, a început să crească (n.r. piaţa de echipamentele wireless), din momentul în care s-a lansat iPhone 7, iPhone 7 Plus. A început să crească un pic mai mult piaţa de căşti bluethooth şi o să crească, în genereal, piaţa de device-uri wireless care să se conecteze la telefoane sau tablete, fie că vorbim de căşti bluetooth sau de boxe”, spune Barbu.

Tendiţa din următorii ani este de creştere a segmentului dispozitivelor fără fir. „Cred că, în viitor, piaţa acestor dispozitive (n.r. wireless) o să crească din ce în ce mai mult şi o să ia din piaţa de device-uri conectate cu fir”, menţionează Barbu.

Piaţa de accesorii de telefonie mobilă a crescut în România de la un an la altul, cea mai mare creştere fiind înregistrată în 2016, faţă de 2015, spune Barbu.

ABN Systems International este un furnizor de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă si accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016 (respectiv 9,6 milioane euro în 2015 şi 8,5 milioane euro în 2014).

Compania, fondată în 2002, are în prezent peste 50 de angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici