Ioan Căprariu a fost demis din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. Cine îi ia locul

Premierul Ludovic Orban l-a demis, luni, pe Ioan Petru Căprariu din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Laurenţiu Ţenţ a fost numit în locul acestuia.

1440 afișări
Imaginea articolului Ioan Căprariu a fost demis din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. Cine îi ia locul

Ioan Căprariu a fost demis din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. Cine îi ia locul

Ludovic Orban a semnat, luni, decizia de revocare a lui Ioan Petru Căprariu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al consiului de administraţie, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

O altă decizie a premierului prevede numirea lui Laurenţiu Ţenţ în funcţia de preşedinte , cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al consiliului de administraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
casa,
pensii,
căprariu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici